Przejdź do treści
Tryb jasny

Wejdź linkiem z e-maila

Podaj adres, a przyjdzie jednorazowy link. Hasło niepotrzebne.

Tam poleci jednorazowy link do zalogowania.

Bez hasła: dostajesz link, klikasz i jesteś w środku. Tak samo wracasz na konto, gdy zapomnisz hasła.

Co dochodzi z kontem

  • Dziennik zdobytych szczytów

    Odznaczasz, gdzie byłeś i kiedy. Te same wyjścia na telefonie i na komputerze.

  • Znajomi

    Widzicie nawzajem, kto gdzie był, bijecie sobie brawo, zaznaczacie wspólne wyjścia. Notatki zostają prywatne.

  • Zdjęcia i notatki z wyjść

    Do każdego szczytu własna notatka i zdjęcia – prywatne, dopóki sam ich nie pokażesz.

  • E-mail, gdy będzie widok

    W czwartek wieczorem, jeśli na szczyt z Twojej listy zapowiada się pogoda.

Prognoza, planer, mapa i szlaki działają bez konta. Dziennik i znajomi są na koncie – a to, co ktoś odznaczył wcześniej w tej przeglądarce, przeniesiemy przy pierwszym zalogowaniu.